Tots som importants

Quan parlem de cursos de formació per millorar les possibilitats de trobar feina acostumem a pensar  en les llistes de l’atur, en l’obrer de la construcció … però hi ha col·lectius que si habitualment ja tenen difícil trobar una feina, amb la crisi econòmica actual, la seva situació és més greu.

Estic convençuda que les administracions han de donar cobertura a tots els ciutadans, i a L’Hospitalet estic satisfeta que no deixem a ningú enrere. Ens ha costat molt teixir la xarxa social que tenim i no permetré que ningú caigui d’ella.

Aquest matí he pogut assistir a la cloenda del programa “Anem per feina”, un itinerari de formació i inserció laboral a auxiliar de jardineria o consergeria, adreçat a prop d’una trentena de joves amb discapacitat psíquica.

La formació és l’element que ens iguala a tots en qüestió d’oportunitats, per això seguirem potenciant aquest tipus d’iniciatives perquè a L’Hospitalet que vull tots som importants.

Tots som importants was last modified: gener 12th, 2011 by Núria Marín

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>