Tot per tu, tot per L’Hospitalet

Avui és el primer dia de campanya, no crec que les campanyes electorals decideixin unes eleccions perquè tothom ha d’arribar amb els deures fets. La nostra gestió és el nostre aval. No obstant, afronto aquestes dues setmanes plenes d’il·lusió i ganes de fer carrer i ciutat. De visitar tots i cada un dels 12 barris de la ciutat. Ganes d’explicar a la gent el meu projecte i també d’escoltar el que han de dir-nos la ciutadania.

Sóc conscient que L’Hospitalet ha evolucionat molt en els últims anys. Però com nosaltres no som conformistes volem seguir avançant, junts, cap un futur de progrés on tots puguem veure complertes les nostres il·lusions.

Mantenim el nostre compromís amb els treballadors i els serveis públics des dels nostres ideals progressistes. Creiem en les persones i per això vosaltres sou la nostra prioritat.

Volem una ciutat amb oportunitats de present i de futur per a tots, per això desenvolupem una economia forta i diversificada, innovadora, capaç de generar ocupació estable i de qualitat.

Treballem per una ciutat que tota la ciutadania pugui gaudir-la plenament, amb una bona convivència i civisme als carrers, les places i les comunitats de veïns. Creiem en L’Hospitalet dels drets i també en el de les obligacions.

El nostre projecte és el d’una ciutat amb barris de qualitat i segurs, equilibrada socialment i urbanísticament, educadora, sostenible i respectuosa amb el medi ambient.

Els i les socialistes tenim clar com ha de ser L’Hospitalet, el d’avui i el de demà. Sabem les possibilitats que té i cap a on ha d’anar.

Aquest repte ens il·lusiona. Per això ho donarem tot per tu i tot per L’Hospitalet.

Ajuda’ns a aconseguir-ho i dóna’ns la teva confiança el proper 22 de maig.

Tot per tu, tot per L’Hospitalet was last modified: maig 6th, 2011 by Núria Marín

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>