Seguim avançant cap a un futur de progrés

Vull agrair a tots els que ens han donat recolzament a les eleccions d’ahir i que ha tornat a fer possible que el Partit dels Socialistes de Catalunya obtinguem l’àmplia majoria de suport de la ciutat.

Porto  tres anys sent l’alcaldessa i seguiré sent-ho quatre anys més gràcies al vostre suport, al dels companys del partit que han treballat molt dur aquests dies i pels que tinc una enorme gratitud per la campanya realitzada, però sobretot les 32.946 persones que han confiat en mi i en el nostre projecte.

Gràcies al vostre suport L’Hospitalet seguirà avançant cap a un futur de progrés i oportunitats per a tothom. L’Hospitalet seguirà tenint una mirada social, seguirà fent polítiques centrades en les persones i junts, avançarem cap a la sortida de la crisi econòmica.

Sé que compto amb el suport de la immensa majoria de la ciutadania de L’Hospitalet però hi ha elements que es desprenen dels resultats d’ahir que obliguen a una reflexió més profunda com són el vot en blanc, l’abstenció i l’entrada d’una nova força al consistori. Segurament cal fer una reflexió en profunditat i veure si la crisi és l’únic factor que ha incidit en aquest resultat.

Us prometo que ho faré amb deteniment per poder donar les respostes que em demaneu. Avui mateix m’he posat a treballar per seguir construint L’Hospitalet que tots somiem. En política no crec que s’hagi de mostrar el treball cada quatre anys. Un bon alcalde ho ha de fer cada dia, cada dia són eleccions per a mi. Així entenc jo la política i la forma de gestionar la nostra ciutat, i així us asseguro que ho continuaré fent.

Per això seguiré treballant des de la proximitat, escoltant, dialogant i defensant els drets que tant ens ha costat obtenir. Ho faré amb determinació, perquè, com sempre, em sento orgullosa de la meva ciutat i de la seva gent. Comparteixo la vostra preocupació d’avui, però espero que durant els propers 4 anys aconsegueixi que sigueu molts més els qui compartiu la nostra manera d’entendre el compromís amb la ciutat. Espero que el 2015 tots aquells que m’heu donat suport ahir estigueu satisfets amb la confiança dipositada i aquells que no ho heu fet canvieu d’opinió.

Us prometo que em deixaré la pell cada dia perquè així sigui. L’Hospitalet es mereix això i molt més.

 

 

Seguim avançant cap a un futur de progrés was last modified: maig 23rd, 2011 by Núria Marín

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>