Ocupació, seguretat i proximitat

El mandat que va començar dissabte serà crucial per al nostre futur. Se’ns planteja el repte de superar la crisi econòmica, i a la vegada cal afrontar amb valentia la complexitat social actual.

A L’Hospitalet, la ciutadania va donar novament una àmplia majoria al Partit dels Socialistes de Catalunya, però també ens ha fet un toc d’atenció. Amb l’acord de govern que hem signat amb ICV-EUiA, encetem un govern d’esquerres, sòlid i amb una sola veu per continuar treballant per un futur de progrés per a la ciutat.

La ciutadania ha parlat clar i ens ha dit que vol canvis. Cal buscar noves fórmules per afrontar la nova realitat dels nostres municipis i que la gent torni a tenir una major confiança en les institucions i en els seus polítics.

Per tot plegat, la meva prioritat serà crear ocupació i millorar la formació per consolidar l’eix de l’avinguda de la Granvia com el pol d’atracció econòmica més importat del país, de manera que la resta de la ciutat s’aprofiti de les sinergies que s’hi creïn.

En aquest moments de dificultat no donarem l’esquena a les persones. Continuarem centrant-nos en les polítiques socials i a garantir serveis públics de qualitat que ofereixin igualtat d’oportunitats a tothom.

Els ciutadans i les ciutadanes, tant els que va anar a votar com els que no, ens han dit que volen més tranquil·litat en els carrers i en les escales, per això, dedicarem més esforços per garantir una millor convivència i civisme a la nostra ciutat.

Però, també ens han dit que volen participar més activament en allò que els afecta. És per això que la nova organització municipal potenciarà la proximitat, el diàleg i el consens, i ho farem mitjançant l’eficiència i l’austeritat, apropant l’administració i la gestió política a la ciutadania, per recuperar novament la seva confiança.

Article publicat al setmanari El Far el 17/06/11

 

Ocupació, seguretat i proximitat was last modified: juny 17th, 2011 by Núria Marín

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>