No és més net qui més neteja, sinó qui menys embruta

Dimecres es van presentar el nous vehicles de neteja viària a L’Hospitalet amb l’objectiu que la ciutat presenti un aspecte més net i agradable, i al març començaran els canvis en la recollida d’escombraries, que acabaran el juny amb els nous serveis de neteja de clavegueram.

El servei s’ha dissenyat en funció de l’actual ús de l’espai públic, de manera que es pugui donar una resposta ràpida i eficaç davant qualsevol eventualitat. Així, una de les novetats del nou servei és la creació d’un equip d’actuació immediata que disposarà de sis equips, un per cada districte.

Els vehicles de neteja són més ecològics, ja que el 85% dels vehicles utilitzen  gas com a combustible principal , amb el que minimitzen el soroll, les molèsties i la contaminació.

El servei serà de dilluns a diumenge, com fins ara, i s’intensificarà en aquells espais que més ho requereixin. Cada dia laborable hi haurà al carrer unes 170 persones netejant la ciutat.

Tot i la nova contracta, vull assenyalar que no és més net qui més neteja sinó qui menys embruta. Tots podem fer alguna cosa per conservar i mantenir neta la ciutat. Només cal començar per no llençar res al carrer i fer servir les papereres.

La meva prioritat és aconseguir uns carrers nets i segurs, per  fer això cal que tothom col·laborem.

  • Característiques de la contrata a la nota de premsa de l’Ajuntament de L’Hospitalet  (font www.l-h.cat)
No és més net qui més neteja, sinó qui menys embruta was last modified: febrer 12th, 2011 by Núria Marín

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>