Més escoles bressol, més oportunitats per a les famílies.

L’Hospitalet ha començat el 2011 amb força, com no podia ser d’altra manera. Una nova ordenació per al parc dels Ocellets, molt més accessible i amb una millor distribució dels gairebé 4.500 metres quadrats que disposa, i avui ha obert les seves porta als nens i nenes de ciutat la sisena escola bressol municipal, la Casa de la Muntanya , amb 102 places.

Les escoles bressol són una gran eina per fer créixer la ciutat i generar més oportunitats per als nostres veïns. És una opció que facilita la conciliació de la vida professional i familiar al mateix temps que els infants desenvolupen la seva formació. La formació, sens dubte és la peça clau que els permetrà optar per un millor futur.

Amb la nova llar d’infants al barri de Sanfeliu ja són quatre les que hem inaugurat en menys d’un any. Sé que encara no són suficients i per això seguim treballant perquè com a mínim n’hi hagi una a cada barri.

Més escoles bressol, més oportunitats per a les famílies. was last modified: gener 10th, 2011 by Núria Marín

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>