L’Hospitalet té futur

En aquests moments de dificultat més que mai hem d’impulsar projectes i donar serveis que beneficiïn directament les persones. Per això, durant aquest mandat, la meva prioritat es centra en les polítiques socials i en l’impuls d’accions que repercuteixin en la creació de llocs de treball. Hem de potenciar polítiques de creixement de l’economia, enlloc de polítiques de retallades que minven la capacitat econòmica als nostres municipis i al conjunt de Catalunya.

L’Hospitalet va fer una aposta decidida per transformar l’avinguda de la Granvia i consolidar aquest eix com el pol d’atracció econòmica més importat del país, de manera que la resta de la ciutat s’aprofiti de les sinergies que s’hi creïn. On fa només 10 anys hi havia una autopista i terrenys sense cap activitat econòmica, ara hi ha un dels pols d’atracció econòmica més grans del país on es continuen instal·lant noves empreses.

Així, la pròxima obertura de l’hotel Catalonia Fira és un exemple d’empresa que crea activitat econòmica i nous llocs de treball a la ciutat i a l’entorn metropolità, i això és molt positiu dins el difícil context en què ens trobem. Aquest equipament se sumarà a l’oferta hotelera de la ciutat, especialment a l’entorn del Districte Econòmic de L’Hospitalet on està instal·lada la Fira. Amb el Catalonia Fira, L’Hospitalet comptarà ja amb 10 hotels de qualitat i prop de 2.500 places hoteleres.

I aquests dies també he conegut una petita empresa que es dedica al comerç, L’Hospitaletbonus, un portal virtual local que obre camins innovadors per sortir de la crisi i reforçar la nostra economia. No podem oblidar que el comerç és un dels motors econòmics de L’Hospitalet, en el qual prop de 20.000 veïns i veïnes nostres hi treballen. El comerç de proximitat, a més, fa barri, fa ciutat.

Aquestes noves empreses em constaten que tenim futur, que entre tots podem superar la difícil situació econòmica en la qual ens trobem i anar generant riquesa. No podem baixar la guàrdia. Ens hem de formar, hem de tenir iniciatives i hem de continuar sempre actius.

 

Article publicat a  El Far el 06/09/2012

 

L’Hospitalet té futur was last modified: setembre 7th, 2012 by Núria Marín

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>