La Torrassa més accessible

Fa una setmana vaig estar visitant les obres de les instal·lacions dels nous accessos i del vestíbul de l’estació de metro de La Torrassa. Aquest matí ja han entrat en funcionament.

El nou vestíbul està preparat per al que serà en el futur la gran estació central de La Torrassa, amb correspondències amb la L9 i amb les línies de rodalies de Vilanova i Vilafranca. L’estació tindrà més capacitat que la de Sants. Sens dubte aquesta infraestructura serà un referent per a tota l’àrea metropolitana.

L’obertura del nou vestíbul és el primer pas dels canvis que hi haurà a la zona. A finals del mes d’abril es posaran en funcionament els tres ascensors de l’estació, millorant la mobilitat de l’estació, sent totalment accessible des de les andanes fins al carrer. A finals de maig està previst que acabi la reurbanització de la zona. El nou accés al metro fa que es pugui ordenar molt millor l’espai, fent-lo més amable i operatiu. Finalment al juny s’obrirà el trànsit per l’Avinguda de Catalunya.

Quan estiguin soterrades les vies, i lluitaré perquè sigui més aviat millor, serà quan el canvi d’aquesta zona serà espectacular. Podrem parlar d’un veritable punt de pas i trobada de tota l’àrea metropolitana, una infraestructura referent a Catalunya i icona del nou L’Hospitalet de la modernitat.

Però ara cal gaudir de les millores que s’han produït i es produiran en els propers mesos. Millores que encara produiran algunes molèsties per als veïns. Vull agrair la paciència que heu tingut durant tot aquest temps amb les obres. Sé que han estat uns mesos durs però el millor de tot és que les escales provisionals ja són història, que tenim una estació modernitzada i accessible i que L’Hospitalet segueix avançant amb la mirada posada en el futur.

 

La Torrassa més accessible was last modified: abril 1st, 2011 by Núria Marín

2 thoughts on “La Torrassa més accessible”

    1. Núria Marín Post Author

      Hola Montse. No hay fecha prevista, para ello es necesario que el Ministerio de Fomento acometa el soterramiento delas vías y la realización del nuevo túnel de LH. Seguiremos reivindicando que el Gobierno cumpla lo que se comprometió a hacer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>