La generació dels Sí-sí

Aquest matí he assistit a la presentació del projecte Suma’t. Aquest projecte pretén desenvolupar accions ocupacionals que facilitin la inserció laboral dels joves desocupats i afavoreixin el procés d’aprenentatge professional dins de l’empresa.

Amb aquest tipus d’iniciatives volem fer que la generació “Ni-ni” es converteixi en la generació “Sí-sí“. És a dir, volem integrar la formació i el treball com a valors fonamentals per a la joventut al mateix temps que millorem l’entesa entre les administracions públiques i el sector privat.

En aquests moments de dificultats econòmiques és quan s’ha d’apostar decididament per les polítiques actives d’ocupació i crec sincerament que la formació és l’eina que ens permetrà sortir de la crisi en una millor posició per afrontar el futur.

Els joves constitueixen un recurs molt valuós i la competitivitat de les nostres empreses ho necessiten. Per aquest motiu, és important que els joves aprofitin l’oportunitat d’augmentar la seva formació ja que aquest serà el passaport que li permetrà decidir el seu futur.

Joventut i formació són una parella que encaixa perfectament en el moment que viu actualment L’Hospitalet. Una ciutat dinàmica, generadora d’ocupació i d’oportunitats per al desenvolupament d’activitats econòmiques. Des de l’Ajuntament, seguirem treballant per seguir posant a l’abast dels i les ciutadanes una oferta formativa de qualitat que permeti generar oportunitats i ocupació a la nostra ciutat

La generació dels Sí-sí was last modified: gener 24th, 2011 by Núria Marín

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>