L’Hospitalet, unió de cultures.

Aquest cap de setmana L’Hospitalet es prepara per al gruix d’actes de la principal cita anual amb la cultura andalusa. Una edició més, i ja van 24, la Coordinadora d’Entitats Andaluses transformarà el recinte de La Farga en el gran escenari pel qual passaran entitats i artistes que ens mostraran el seu ric patrimoni cultural, prenent els colors andalusos protagonisme a la ciutat.

Els actes del Dia d’Andalusia a L’Hospitalet ens permet a tots i totes, no tan sols als d’origen andalús, poder gaudir d’aquesta cultura que forma part també de la de L’Hospitalet. La nostra ciutat s’ha construït gràcies a les aportacions d’homes i dones vinguts d’altres llocs a la recerca de progrés, i L’Hospitalet va saber acollir i enriquir-se de les seves tradicions, de la mateixa manera que ells de les nostres. A ningú li sorprèn ja que la Colla Jove Castellera de L’Hospitalet participi en la principal festa andalusa a la nostra ciutat.

I és que el teixit social és la base de L’Hospitalet, i aquest és molt divers. Som ciutat d’acollida i això s’aprecia també en les nostres associacions. Les entitats, que en un primer moment van poder crear-se amb una certa nostàlgia de la seva cultura, han sabut transformar-se i fer ciutat, opinant i treballant per millorar L’Hospitalet.

Us adjunto el programa del Dia d’Andalusia a L’Hospitalet i us animo a que gaudiu de les activitats a La Farga aquest cap de setmana.

 


L’Hospitalet, unió de cultures. was last modified: febrer 25th, 2011 by Núria Marín

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>