Jo prometo cuidar L’Hospitalet, i tu?

Dissabte escrivia sobre la nova contracta de neteja viària. El post l’anomenava no és més net el que més neteja sinó el que menys embruta. Deia que és responsabilitat de tots els ciutadans mantenir nets els carrers, no només de l’ajuntament.

Som la segona ciutat de Catalunya. A L’Hospitalet mai ningú ens ha regalat res. Creiem en la cultura de l’esforç i sabem que hem de treballar dur per avançar i que només amb el treball diari i constant hem aconseguit tenir la ciutat que tenim.

En els darrers anys s’ha fet una bona feina dignificant l’espai públic de la ciutat. Volem mantenir un espai ordenat i net. Tot el que hi ha als carrers i places és de tothom i no podem permetre que ningú s’apropiï, faci un mal ús o faci malbé.

Crec que hem de fer un esforç entre tots i totes per recuperar els valors de convivència positiva. El respecte per les normes, la cura dels espais col·lectius, el respecte als drets dels altres, la reducció dels sorolls, el manteniment i la neteja són objectius pels quals tots i totes hem de treballar dia rere dia per aconseguir-ho.

Amb l’esforç de tots i totes hem sabut construir al llarg del temps uns trets d’identitat que ens caracteritzen com a ciutat i dels que ens sentim orgullosos. Jo em comprometo a seguir millorant la ciutat, però també és obligació de tots i totes col·laborar per fer-ho possible, per millorar la convivència als nostres carrers i escales.

Jo prometo cuidar L’Hospitalet, i tu?

Jo prometo cuidar L’Hospitalet, i tu? was last modified: febrer 15th, 2011 by Núria Marín

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>