El nostre compromís és fer una ciutat més confortable i equipada

El maig de 2011 vaig assumir un compromís amb la ciutadania: treballar per fer de L’Hospitalet una ciutat més confortable i equipada, tot mantenint l’espai públic, l’espai de convivència.

Quan ens trobem a la meitat del mandat municipal, és el moment de fer balanç d’allò que ja és una realitat i del que resta per fer. En aquests moments, el Govern ha executat el 50% de les inversions previstes. És a dir, en el període 2012-2015 haurem invertit 118 milions en la millora de la ciutat. Unes inversions importants, que podem fer perquè tenim unes finances municipals sanejades i que representen la construcció i la renovació d’una vintena d’equipaments, la millora de la via pública, de la mobilitat i de les infraestructures urbanes.

Malgrat que altres administracions consideren que les inversions no són necessàries i malgrat els entrebancs amb els quals topem, nosaltres no només hem mantingut les inversions sinó que les hem incrementat, perquè la ciutat les necessita. Actuen com a motor econòmic i creen llocs de treball. Un exemple: l’Ajuntament incorpora una clàusula de caràcter social en els plecs de condicions de les obres de més de 500.000 euros, que dóna punts si es contracten aturats de la ciutat durant l’execució dels treballs.

L’Hospitalet no s’atura. No volem parar de transformar-la, tot i els incompliments d’altres administracions. I ho fem amb els consens i el treball conjunt amb entitats i ciutadania. Continuem guanyant per als veïns equipaments, espais i serveis públics, que milloren la qualitat de vida als nostres barris. Així, ja són una realitat equipaments emblemàtics com el Centre la Florida Ana Díaz Rico; el Centre de Creació Multimèdia de Torre Barrina, a Collblanc, o els jardins de la Remunta, al barri del Centre. I molt aviat obrirem el centre Gornal Activa, el Centre de Formació per a Tècnics Esportius, el Poliesportiu Municipal el Gornal i el nou equipament de lleure per a infants i joves del Cinema Romero, a Collblanc i la Torrassa.

En definitiva, continuarem avançant, sumant voluntats i tirant endavant nous projectes que representen oportunitats de present però també de futur per als ciutadans de L’Hospitalet. Aquest és el meu compromís.

 

Article publicat al El Far el 14/11/2013

.

 

El nostre compromís és fer una ciutat més confortable i equipada was last modified: novembre 15th, 2013 by Núria Marín

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>