El Mobile situa L’Hospitalet a l’epicentre de la innovació

En poques setmanes, L’Hospitalet acollirà una nova edició del Mobile World Congress (MWC), el certamen més important dedicat als dispositius mòbils del món. L’any passat el congrés va tenir un impacte sobre l’economia de Barcelona i el conjunt de l’àrea metropolitana de prop de 400 milions d’euros i va propiciar la creació de més de 12.000 llocs de treball. Un impacte econòmic molt positiu per a la ciutat, però també volem que el tingui per a les persones.

Per això, l’Ajuntament de L’Hospitalet en col·laboració amb els organitzadors del certamen hem fet un seguit de sessions formatives que volen apropar, explorar i compartir diversos aspectes de la revolució de les comunicacions mòbils, que estan impulsant avui grans avenços tecnològics al món, amb gran impacte social i econòmic, i obrir així un ventall d’oportunitats de gran abast per a empresaris, emprenedors i professionals del municipi; estudiants i persones a l’atur.

Sens dubte, la celebració del Mobile World Congress és una gran oportunitat que, com a ciutat, no podem ni volem deixar passar. Milers de congressistes ens visitaran i L’Hospitalet tornarà a ser a l’epicentre de la innovació mundial. La ciutat podrà mostrar la seva vitalitat i energia, també el seu caràcter afable i acollidor. I ens permetrà donar a conèixer l’àmplia oferta hotelera, comercial i de restauració de qualitat que tenim.

I perquè la ciutat té un gran atractiu gastronòmic, oferirem als congressistes el Tapa’s Bus L’H, unes rutes guiades per diferents establiments de tapes de la ciutat. Una aposta per les arrels i els locals autèntics, que ofereix als assistents al certamen una oferta gastronòmica singular i de qualitat als restaurants i als bars de tapes de la ciutat.

En la presentació de les activitats relacionades amb el Mobile a L’Hospitalet, John Hoffman —conseller delegat de GSMA i responsable del saló— deia mig en broma que durant uns dies més de 90.000 visitants “irrompran”, “envairan” els hotels, els restaurants i els carrers de L’Hospitalet. Benvinguda sigui, doncs, aquesta “invasió” .

L’Hospitalet està preparada per rebre tots els delegats i totes les delegades del principal congrés de mòbils. I ho farem amb un gran somriure. Estem a punt per garantir que tot funcioni perfectament i, un any més, L’Hospitalet i Barcelona siguem el centre de les tecnologies associades a la telefonia mòbil.

.

Article publicat en El Far el 19/02/2015 

 

El Mobile situa L’Hospitalet a l’epicentre de la innovació was last modified: febrer 20th, 2015 by Núria Marín

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>