El 80% de nostres veïns estan contents de viure a L’Hospitalet

Aquest matí s’ha presentat el baròmetre municipal, una bona eina per veure què pensa la ciutadania. Els resultats que hem pogut apreciar és que les i els ciutadans de L’Hospitalet  valoren positivament els serveis municipals i tenen una imatge de la ciutat molt semblant a la de l’any passat, tot això emmarcat en una situació econòmica més delicada, la qual cosa em reafirma que estem fent les coses bé.

El 80% se senten satisfets de viure a L’Hospitalet  i en els seus barris i gairebé el 82% aproven la gestió municipal, millorant els resultats de l’any passat. Els serveis més ben valorats tornen a ser les biblioteques, els mercats i la recollida d’escombraries i baixa la inquietud per la inseguretat, l’aparcament i l’incivisme encara que puja per l’atur i la situació econòmica.

Més de la meitat consideren que la ciutat ha millorat en aquests dos últims anys i gairebé un 58% consideren que seguirà millorant en els vinents. Em sento reconfortada que la ciutat valori l’esforç i l’eficiència dels serveis municipals i donin suport a les polítiques adreçades a les persones que estem realitzant.

Aquests resultats em donen més força, a mi i al meu equip, per seguir treballant per millorar la ciutat, per seguir resolent les vostres inquietuds i que tots i cadascun dels nostres veïns i veïnes es sentin tan orgullosos com jo de L’Hospitalet.

Link del Dossier del baròmetre d’opinió pública de L’Hospitalet (Font: www.l-h.cat)

El 80% de nostres veïns estan contents de viure a L’Hospitalet was last modified: gener 17th, 2011 by Núria Marín

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>