Educar és construir

Dijous vaig estar al Centre d’Estudis Jaume Balmes en la presentació d’una iniciativa de la fundació Okume on la nostra ciutat participa. Comparteixo del tot el lema d’aquesta fundació: “Educar és construir” i construir és també fer més escoles.

Això és el que aquest cap de setmana hem fet amb la jornada de portes obertes al nou equipament educatiu al barri de Sanfeliu . A L’Hospitalet, l’educació és una prioritat, un compromís que tirem endavant dia rere dia i aquest nou centre contribuirà a construir una ciutat més preparada.

Amb la posada en marxa de l’escola bressol La Casa de la Muntanya i de l’escola d’adults, Sanfeliu culmina una transformació sense precedents a través del Pla de Millores del barri que ha urbanitzat nous espais ciutadans i noves zones verdes, ha obert nous trams de carrers i ha fet possible una magnífica instal·lació esportiva.

El treball i la col·laboració d’institucions i ciutadania, a través de les entitats, ha fet possible que en aquests últim any L’Hospitalet hagi obert 4 noves escoles bressol, cosa que millora la qualitat de vida dels pares i mares, contribueix a la igualtat real entre dones i homes i alhora potencia l’etapa de formació dels fills.

El nou equipament farà possible que l’Escola d’Adults de Sanfeliu passi a ser un centre de formació amb moltes més possibilitats i que pugui oferir més cursos a la ciutadania. Una àmplia oferta formativa que queda ben lluny d’aquella primera iniciativa veïnal, tan valuosa i que mereix el nostre reconeixement, del grup de persones que a principis dels anys 80 van impulsar l’escola d’adults a Sanfeliu.

Educar és construir was last modified: febrer 7th, 2011 by Núria Marín

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>