Cultura de proximitat

Les biblioteques són l’enllaç més proper que tenim amb la cultura. A L’Hospitalet podem estar orgullosos de la xarxa de biblioteques que tenim, que poden satisfer a tota la família, des dels més petits a la nostra gent gran.

Fa 13 anys que vam decidir treballar les biblioteques municipals com un tot, com una xarxa i aquest treball ha fet que sigui considerada per vosaltres com el millor servei que hi ha a la ciutat. I això es nota en les estadístiques que hem presentat aquest matí. L’any passat les 7 biblioteques, comptant la nova de la plaça Europa, i la Tecla Sala han estat utilitzades gairebé un milió de vegades i més del 40% de la població de L’Hospitalet som socis.

La cultura, la lectura i la formació tinc clar que són un bé que cal cuidar, són els elements que ens facilitaran un millor futur.

Cultura de proximitat was last modified: gener 11th, 2011 by Núria Marín

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>