Comencen les Festes

Ja són aquí una altra vegada les Festes de Primavera, les festes de L’Hospitalet, les nostres festes.

Les Festes de Primavera em porten inesborrables records. Els primers actes que vaig fer com alcaldessa, ara tot just tres anys, van ser les activitats programades a aquelles festes i me’n recordo que vaig anar als llavors recent recuperats concerts al carrer, davant de la Tecla Sala (aquest any a la rambla Marina ).

La música en aquests darrers anys ha anat agafant protagonisme, per la quantitat i per la qualitat. Aquest any hi ha oferta per a molts gustos. Per als més rockers Loquillo, M-Clan o Dani Martín, per als rumbers, La Pegatina o Kiko Veneno, per als més tranquils, Delafé i las Flores Azules o Najwa Nimri, però també hi ha oferta pensada en els més petits amb els CantaJuego. Tampoc tot són professionals, els nois i noies dels instituts de la ciutat tenen el seu escenari i la seva oportunitat a L’Hospisona.

El que més m’agrada de les Festes de Primavera és que la ciutadania pugui gaudir de l’espai públic, guanyant el carrer i que aquest prengui protagonisme. I no només pels concerts al carrer. També hi ha la Festa al Parc, les parades a les Rambles, la cursa nocturna, les activitats tradicionals a la plaça de l’Ajuntament o la Gimcana Fotogràfica…

No em vull allargar més perquè l’important és el programa (que us adjunto). Us espero aquesta tarda a les 19:30 a la plaça de l’Ajuntament preparats per a quatre dies que desitjo que gaudiu intensament i fent d’aquestes festes un exemple de convivència i civisme.

Visca les Festes de Primavera i visca L’Hospitalet!

Programa de les Festes de Primavera 2011

Comencen les Festes was last modified: abril 28th, 2011 by Núria Marín

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>