Benvinguts a nuriamarin.cat

Aquest portal neix de la necessitat que tinc d’apropar-me molt més a vosaltres. Per molt que m’ho proposés, és impossible poder parlar amb totes i tots vosaltres, i és per això que amb aquest web vull oferir-vos una nova forma de comunicació sobre el dia a dia de la ciutat i allò que ens pugui preocupar. En aquesta època que vivim on la comunicació és molt important, vull que aquest nou espai us serveixi per trobar respostes a les vostres inquietuds i que pugueu apreciar una mica el meu dia a dia i el de la ciutat, així com els projectes de futur.

El web té com a objectiu ser un lloc de trobada, independentment dels canals institucionals, entre vosaltres i Núria Marín, alcaldessa però abans que res veïna de L’Hospitalet. M’agradaria que a través d’aquest mitjà pugueu apropar-vos més al meu projecte de ciutat i a la meva manera d’entendre la nostra societat. El meu desig és que ens ajudi a seguir millorant junts L’Hospitalet.

El meu objectiu no és crear polèmiques ni establir disputes destructives contra res ni ningú. Com a pàgina personal, vull oferir-vos un nou espai, d’acord amb els temps en què vivim, on pugui recollir directament les vostres aportacions i puguem compartir punts de vista.

M’agradaria rebre opinions que reflecteixin, amb l’esperit que caracteritza la nostra ciutat, plural, oberta i tolerant, els vostres pensaments i que em serveixin per treure conclusions que m’ajudin a millorar la nostra ciutat.

A través dels comentaris i de les reflexions que faci mitjançant les diferents opcions del portal, m’agradaria compartir amb tots vosaltres les meves sensacions sobre el present i el futur cap al qual es dirigeix L’Hospitalet, un L’Hospitalet ple d’oportunitats per a tots.

Benvinguts a nuriamarin.cat was last modified: gener 5th, 2011 by Núria Marín

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>