Àrea verda per protegir el dret a aparcar dels veïns

L’Hospitalet ha canviat molt aquests últims anys. La creació de la Ciutat de la Justícia o del Districte Econòmic entorn de la plaça Europa fa que cada dia milers de persones es desplacin a la nostra ciutat.

El fet que aquesta zona sigui limítrof amb Barcelona i que a la ciutat veïna l’aparcament sigui de pagament fa que els veïns de Granvia Sud tinguin més dificultats per trobar aparcament, ja que els treballadors de la zona o les persones que van als jutjats intenten aparcar als nostres carrers.

Per això l’Ajuntament ha pres la decisió, a petició dels veïns de la zona, de crear la primera àrea verda de la ciutat, que entrarà en funcionament el mes d’abril. S’ha consensuat amb els veïns el nombre de places, 478 places de zona verda i 86 de zona blava, i la seva ubicació.

L’Ajuntament enviarà als veïns de la zona una carta informant de com poden aconseguir el distintiu per als seus vehicles que els permetrà poder beneficiar-se de la tarifa de residents (1 euro a la setmana).

Aquesta mesura en un futur podria implantar-se a altres zones de L’Hospitalet, sempre que tingui l’opinió favorable dels i les veïnes, com pot ser a la frontera de Can Serra amb Esplugues.

Amb la iniciativa de l’Àrea Verda pretenem protegir el dret dels veïns a poder aparcar al seu barri.

Link de la nota de premsa de l’Ajuntament amb més informació (Font: www.l-h.cat)

Àrea verda per protegir el dret a aparcar dels veïns was last modified: gener 31st, 2011 by Núria Marín

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>