Amb el vostre suport seguirem construint L’Hospitalet que somiem

Diumenge L’Hospitalet s’hi juga molt. Ens juguem el present i el futur de la ciutat.

L’Hospitalet som una ciutat de treballadors i treballadores, hem lluitat molt per tenir el que tenim perquè mai ningú ens ha regalat res i estem molt orgullosos de la nostra ciutat i de ser com som.

El diumenge ens juguem continuar progressant amb serveis per a les persones i amb bones expectatives econòmiques per generar ocupació o fer passos enrere.

Jo somio amb una ciutat on els seus ciutadans tinguin bona qualitat de vida, segura i exemple de convivència i civisme. Crec en un L’Hospitalet amb una bona sanitat i on la formació sigui el pilar sobre el qual es construeixi el futur.

Crec en els serveis públics de qualitat, en un millor Estat del benestar. L’Hospitalet necessita més centres de salut, més escoles bressol i més escoles. Necessita més metges i més professors. Necessita més serveis i no retallades.

Hi ha moltes maneres d’afrontar la crisi actual. Jo penso que la manera més encertada és fent costat als meus veïns. Els ajuntaments no tenim la culpa ni de la crisi ni de l’atur, però podem fer accions per ajudar a sortir-ne abans.

L’eix de la Granvia, des de la plaça Cerdà fins al riu, en pocs anys acollirà prop de 30.000 persones treballant en el Districte Econòmic i BiopoLH. El meu compromís és generar i atreure ocupació a la ciutat. Som un dels pols d’atracció econòmica més importants de Catalunya i farem que això reverteixi en tota la ciutat.

L’Hospitalet no està ara en una situació per fer experiments. La nostra gestió al llarg d’aquests anys ens avala. La transformació que ha experimentat la nostra ciutat és només el principi del que ens ofereix el futur. Hem aconseguit deixar de ser el pati de darrere de Barcelona per ser amb orgull la segona ciutat de Catalunya.

Sé que són moments difícils, que hi ha ciutadans que ho esteu passant malament, però també tinc molt clar que amb somnis, amb il·lusió, amb treball, amb esforç i amb dedicació superarem aquests moments. Ja ho hem fet altres vegades i ara també ho farem.

L’Hospitalet és la suma d’esforços i somnis, individuals i col·lectius. Somnis col·lectius que busquen seguir avançant cap a un futur ple d’oportunitats per a tots, per a nosaltres i per als nostres fills. Un futur de progrés que només els socialistes podem garantir. Un L’Hospitalet d’oportunitats per a tothom.

Perquè sé que tinc el millor equip i el millor programa. Sé el que necessita L’Hospitalet de present i L’Hospitalet de futur, us demano que em doneu la vostra confiança, que em doneu suport el proper diumenge a les urnes perquè tinc molt clar que amb l’esforç de tots, amb la dedicació i el treball conjunt, seguirem tirant endavant L’Hospitalet i que continuarem sentint-nos molt orgullosos de la ciutat on vivim.

Us prometo que ho donaré tot per vosaltres, ho donaré tot per tu i ho donaré tot per L’Hospitalet

 

Amb el vostre suport seguirem construint L’Hospitalet que somiem was last modified: maig 20th, 2011 by Núria Marín

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>