Agenda

SETEMBRE

Dimarts, 12 de setembre

11h Visita a l’Escola Pablo Neruda, coincidint amb l’inici del curs 2017-2018. També hi serà el tinent d’alcaldia d’Educació, Jaume Graells.

Dimecres, 13 de setembre

9.15h Recepció dels professors nadius del Programa d’auxiliars de conversa en llengua anglesa de 4t d’ESO. També hi seran el tinent d’alcaldia d’Educació, Jaume Graells.

18h Acte de signatura del Pacte en defensa d’una salut pública de qualitat a L’Hospitalet. També hi seran el tinent d’alcaldia de Benestar Social, Jesús Husillos, i la regidora adjunta de Sanitat i Salubritat Pública, Cristina Santón.

19.30h Inauguració de l’exposició de còmics de Macabi.

Dijous, 14 de setembre

9.30h L’alcaldessa, Núria Marín; el secretari general de CCOO de Catalunya, Javier Pacheco, i la coordinadora de CCOO de L’Hospitalet, Ascensión Romero, inauguraran la 26a Escola d’Estiu de CCOO de Catalunya: El valor dels temps. També hi serà el tinent d’alcaldia de Coordinació, Planificació, Desenvolupament Econòmic i Ocupació, Francesc Belver.

Dissabte, 16 de setembre

10h Aniversari de l’ampliació dels horts socials de Can Buxeres, que gestiona Creu Roja L’Hopitalet.

11h Jornada de portes obertes amb motiu de l’entrada en funcionament del nou centre Planeta Formació i Universitats.

12h Inauguració de la Diada del Treball Digne que organitza CCOO a Catalunya. També hi serà el tinent d’alcaldia de Coordinació, Planificació, Desenvolupament Econòmic i Ocupació, Francesc Belver.

Agenda was last modified: setembre 12th, 2017 by admin