La prioritat són les persones

Sempre, però sobretot en aquesta època de dificultats econòmiques que travessem, les actuacions basades en les persones han de ser l’obligació de qualsevol polític. Per mi, que crec fermament en els valors socialistes i en la justícia social, no només són la meva obligació sinó també la meva prioritat.

Sóc una municipalista convençuda, crec en la política com a servei públic i els ajuntaments, com a administració més propera als ciutadans, som els més indicats per atendre les necessitats bàsiques dels nostres veïns.

Al llarg d’aquests anys hem estat capaços de teixir una xarxa de polítiques d’atenció social i, ara que molta gent ho està passant malament, no permetré que ningú no caigui d’aquesta xarxa. Hem treballat totes i tots molt per tenir els serveis que tenim –escoles, instituts, ambulatoris, hospitals, biblioteques, poliesportius, casals d’avis…– i ara més que mai vull estar al costat de qui més ho necessita. Cal seguir fent una aposta decidida per polítiques adreçades a les persones.

Tampoc no em vull oblidar d’aquelles persones que malauradament han perdut la feina o dels joves que tenen problemes per trobar-la. Les polítiques d’ocupació són una prioritat en el meu projecte de ciutat i la formació ha de ser l’element que ens permeti sortir d’aquesta situació amb una millor visió de futur.

L’Hospitalet és una gran ciutat perquè cada persona pugui desenvolupar els seus somnis, perquè pugui planificar el seu futur. Em seguiré esforçant cada dia perquè  tingueu més fàcil aconseguir-los.

Sincerament crec que el millor que té L’Hospitalet sou vosaltres. Cada dia feu que em senti feliç de ser la vostra veïna i em doneu les forces necessàries per seguir treballant per millorar la ciutat. Vosaltres sou el motiu pel qual em sento orgullosa de ser alcaldessa de L’Hospitalet, per això la meva prioritat són les persones, la meva prioritat sou vosaltres.

La prioritat són les persones was last modified: febrer 10th, 2015 by admin