Economia forta i diversificada

L’Hospitalet ha progressat molt en els darrers anys, hem anat teixint els nostres barris dotant-los d’equipaments, millors carrers i més espais comuns. Però també ha crescut la nostra economia. Ja no se’ns coneix com la ciutat que està al costat de Barcelona, ara som una nova centralitat a l’àrea metropolitana i seguirem potenciant aquest nou paper que tenim en l’economia de Catalunya.

Fa anys que vam deixar de veure la construcció com una forma de creixement. Per a nosaltres la construcció ha estat una eina per generar ocupació de futur, amb alt valor afegit, basada en la investigació i en la innovació, i en la qual la formació dels treballadors és essencial.

Treballem per enfortir i diversificar la nostra economia que ens permet encarar el futur amb seguretat i determinació, que ens permetrà redreçar el nostre rumb per afrontar amb garanties la sortida a la crisi econòmica que estem patint.

No ens conformem amb la transformació de la Granvia en un dels pols d’atracció econòmica més importants de Catalunya. No ens conformem amb els 18.000 llocs de treball que generarà la plaça d’Europa durant els propers 10 anys. Seguirem la transformació fins al riu Llobregat, seguirem atraient empreses perquè s’instal·lin a la nostra ciutat.

El futur és l’R+D+I i la formació. Treballem per un major benestar dels nostres ciutadans i ciutadanes. A pocs metres de la plaça d’Europa està creixent el BiopoL’H –un parc científic, docent, sanitari i empresarial que gestiona innovació i
coneixement–, que en breu serà un motor econòmic. L’àmbit de la sanitat és una aposta estratègica de futur que fem a L’Hospitalet per contribuir a la millora de la qualitat de vida de les persones.

Volem que les petites empreses, els autònoms, el comerç de barri i els mercats segueixin sent el cor econòmic de la ciutat, han de seguir sent els generadors de dinamisme social i desenvolupar un paper fonamental en la xarxa de proximitat que fa especial la nostra ciutat. Són un pilar fonamental en el nostre teixit econòmic.

Economia forta i diversificada was last modified: febrer 10th, 2015 by admin