L’Hospitalet que somio

SOMIO UN L’HOSPITALET ple d’oportunitats per tothom, amb un gran present i un millor futur. L’Hospitalet actual té moltes possibilitats, hem sabut transformar en fortaleses les febleses del passat i en oportunitats els reptes que se’ns han anat plantejant.

Crec en L’Hospitalet. Crec en els seus somnis, els col·lectius i els individuals, en aquells que mouen voluntats. Les de tots aquells ciutadans i ciutadanes que han fet possible la història d’aquesta ciutat. D’aquesta gran ciutat. Per això en L’Hospitalet que somio el més important continuaran sent les persones, perquè vosaltres sou l’ànima de L’Hospitalet.

Crec en L’Hospitalet i en les seves possibilitats. Una ciutat intel·ligent, amb personalitat pròpia, que mira al futur amb ambició. L’Hospitalet que somio té una economia forta i diversificada, tradicional però també rica amb coneixement, que creï ocupació estable i amb valor afegit.

Entre tots i totes hem sabut construir L’Hospitalet actual, un L’Hospitalet obert, solidari, participatiu i acollidor. Trets que ens defineixen i pels que se’ns coneix, valors pels que continuaré treballant tots els dies. Crec en L’Hospitalet, en els seus barris i la seva gent,  per això també somio un L’Hospitalet que sigui exemple de seguretat, de bona convivència i civisme.

A L’Hospitalet mai ningú ens ha regalat res, hem treballat molt per aconseguir el que tenim, hem estat capaços de fer somnis individuals projectes col·lectius, això és el que m’agradaria, que m’ajudeu a fer entre tots i totes realitat L’Hospitalet que somio, que m’ajudeu a continuar sentint-nos tant orgullosos de la nostra ciutat.

L’Hospitalet que somio was last modified: febrer 10th, 2015 by admin